1. Sverige
 2. Command™ Brand
 3. Inspiration
 4. Idéer för studentrum

Dekorationsidéer för studentrum

Sovrum med dekorationer

Gör ditt hyrda rum till ditt eget med Command™ monteringslösningar som inte skadar underlaget

 • Ska du flytta in i ett studenthus eller en privat hyresbostad i september? Om så är fallet letar du förmodligen efter några idéer för ditt studentrum som inte innebär att du behöver låna en borrmaskin eller en burk färg, skador kan kosta dig din deposition. Den goda nyheten är att tack vare Command™ har det blivit mycket lättare att inreda ditt studentrum.


  Command™ självhäftande strips och krokar gör att du kan hänga upp din studentrumsinredning, inklusive fotoramar, foton, dekorationer, lampor och mycket mer, utan krångel med spikar, skruvar eller häftstift. När det är dags att flytta vidare, eller du bara vill ha en förändring kan de tas bort utan att lämna spår eller skador på väggen. Så oavsett om du flyttar in i ett studentrum, hyr en fastighet, bor någonstans under kortare tid eller har svårt att bestämma dig och behöver lite inspiration till studentrum, så kan du dekorera dina väggar utan att skada underlaget.

Toppenbra tips för att dekorera ditt studentrum

 • Trevligt sovrum
  Ditt utrymme, din plats

  Från de trendigaste ställena till de mest besvärliga utrymmen, stick ut från mängden och dekorera ditt studentrum med ljusslingor, garderobssaker, girlanger, foton, växter och mycket mer. Command™‑produkter inkluderar krokar, clips och strips, som håller dina dekorationer på plats. När det är dags att flytta är väggarna i samma skick som innan.

 • Badrumsorganisering ikon
  Gör badrummet organiserat

  Perfekt för kaklade väggar och våtutrymmen – Command™ badrumshållare och krokar gör att du har alla dina personliga toalettartiklar samlade på ett ställe. De fäster bättre än sugproppar och gör att allt du behöver finns till hands vid handfatet, duschen eller badkaret.

 • Kreativ tavelkrok
  Organisera dina väggar

  Skapa en alternativ anslagstavla för ditt studentrum med bara snöre och Command™ Transparenta dekorationsclips. Sätt upp foton, anteckningar, minnen och viktiga påminnelser! Använd Command™ Small ståltrådskrok för att hänga upp urklipp och Command™ Spring Clips för affischer eller bilder som enkelt kan bytas ut. Skapad av inredningsbloggaren Anna Lysik, från "Don't Cramp My Style".

 • Studieområde med föremål som hålls uppe av krokar och strips från Command
  Bli den ultimata studiekompisen

  Oavsett om du vill piffa upp plugghörnan i ditt studentrum, eller skapa ett hemmakontor i din hyresbostad, kan du med produkter från Command™ och några billiga tillbehör enkelt skapa en inspirerande och organiserad studiemiljö, utan stök eller skadade ytor. Häng upp dina senaste studieanteckningar

 • Command™ Krokar och strips som används på en köksvägg
  Få ordning på ditt kök.

  Det kan vara svårt att hålla ytorna i ett gemensamt kök rena och prydliga, men med Command™ Nyckelhängare och Command™ Transparenta krokar kan du utnyttja vägg- och skåputrymmen och få undan redskap.

  Om du hänger upp klockor, kalendrar eller ramar är Command™ krokar med sågtandshängning perfekt för att få lite extra färg på en vanlig köksvägg, perfekt för att piffa upp era gemensamma utrymmen.

 • Affischer och Meeting Charts
  Enkel förvaring

  Med denna enkla lösning kan du hindra att förvaringslådor tar över ytorna Få ordning på ditt smink med bara några få förvaringslösningar och Command™-produkter. För trådställ, häng upp dem utan att skada ytan med hjälp av Command Transparenta krokar. För lådor, använd Command™ Tavelupphängningsstrips.


Utforska Command™-serien:


Vill du veta mer eller tar reda på var du kan köpa produkterna?