1. Sverige
 2. Command™ Brand
 3. Inspiration
 4. Organisera med Command™ krokar

Klädkrokar, väggkrokar och annat – organisera ditt utrymme med hjälp av Command™ upphängningslösningar.

Organisera ditt hem på ett enkelt sätt med hjälp av Command™ Krokar och upphängningslösningar som inte lämnar några märken.

Kvinna som sitter på en köksbänk

Organisering som inte lämnar några märken – som på TV.

Klicka för att se reklamen!

Vackert organiserade och städade utrymmen. Utan att skada väggarna!

Organisera ditt hem med hjälp av Command™ Krokar som inte lämnar några märken. Skapa perfekt organiserade väggar, skåp, våtrum och arbetsytor med hjälp av de här krokarna som kan fästas på målade väggar, kakel, glas, plast, polerat trä och andra ytor inomhus. Maxa ditt utrymme utan behov av verktyg eller spik, och utan att
lämna märken på väggen. Det perfekta heminredningstipset!

Command™-produkter är mer än bara självhäftande krokar. De tillåter att du ändrar dig och flyttar runt dina saker. De självhäftande finns i en mängd olika utföranden så du kan matcha din personliga stil och inredning. De finns också i olika storlekar och håller för förvånansvärt höga vikter. Se förpackningen för viktbegränsningar. Nu kan du få ditt hem vackert organiserat utan behöva oroa dig för skador på väggarna.

 • Organisera köksskåp med hjälp av Command™-lösningar
  Skåpet alla drömmer om

  Maxa skåputrymmet och skapa en känsla av lugn och ordning. Command™ Krokar låter dig använda alla utrymmen till smart förvaring, även dörrarna och skåp. Använd de som dörrhängare och krokar! Organiseringsmöjligheterna är oändliga. Inga verktyg behövs. Fäst bara kroken, vänta i 1 timme och sedan kan du börja organisera dina köksprylar.

 • Command™-lösningarna möjliggör kreativitet utan stök
  Kreativitet utan stök

  Skapa en avskild vrå där barnen kan leka, lära sig nya saker eller skapa en magisk värld med hjälp av Command™-produkter. Oavsett om du vill hänga upp barnens favoritbilder, kläder, väskor eller andra föremål, har du nu möjlighet att skapa den perfekta platsen där de kan utforska sin fantasi. Och det bästa av allt är att krokarna lätt kan tas ner utan att lämna märken.

 • Skapa en snygg arbetsyta med hjälp av Command™-lösningar
  Välorganiserad arbetsyta, välorganiserade tankar

  Använd Command™-produkter för att ge ditt arbetsområde ett nytt utseende som är både funktionellt och snyggt. Eftersom produkterna är enkla att fästa på väggen och inte lämnar några märken, kan du ändra om hur många gånger du vill.

 • Skapa den perfekta platsen för förvaring av dina husdjurstillbehör med hjälp av Command™-lösningar
  Skapa den perfekta platsen för förvaring av dina husdjurstillbehör med hjälp av Command™-lösningar

  Är det dags för mat, promenad eller lek? Se till att du är redo varje gång genom att ha alla dina husdjurstillbehör nära till hands. Command™ Krokar gör det enkelt att förvara och organisera alla dina husdjurstillbehör utan att behöva skada väggarna i ditt hem.

Fyra Command™-lösningar som gör det enkelt att organisera i hemmet, utan behov av verktyg!

 • Våra krokar för universellt bruk finns i alla former och storlekar, för användning i hela hemmet. Frigör golvutrymme genom att hänga upp dina kappor, väskor, verktyg och till och med tyngre föremål såsom stegar. Du kan även använda dem som kabelhållare och få en mer städad yta. Vårt utbud av krokar kan hålla föremål som väger mellan 225 gram och 3,4 kg.

 • Det finns en mängd olika smarta Command™-lösningar som gör det möjligt att förvara sopborstar, moppar, klädhängare och till och med sprejflaskor inom räckhåll.

 • Smarta Command™ Dekorkrokar i metall passar utmärkt i hallar och vardagsrum. Perfekta för kappor och väskor som väger upp till 3 kg.

 • Vattentåliga strips är utformade för att tåla vatten och fukt. Perfekta för badrum, våtrum och duschar. Håll ordning på handdukar, kläder och toalettartiklar med hjälp av våra badrumskrokar och behållare. Häng upp en badrumshylla eller förvara tvålen i tvålhållaren, möjligheterna är oändliga!


Topptips för organisering – kolla in våra bästa Command™-idéer.

 • Förvara väsentliga saker nära till hands
  Se till att ha allt du behöver inom räckhåll!

  Var lade jag nu haklappen, munskyddet, nycklarna, leksaken? Listan kan göras lång. Command™ Krokar är perfekta för släta ytor såsom kakel och plast. Det innebär att du kan förvara allt du behöver inom räckhåll.

 • Använd Command™ Minikrokar i trånga utrymmen
  Utrymme att växa

  Skapa en levande vägg och låt dina favoritväxter få fritt spelrum. Command™ Minikrokar är små och diskreta för att inte stjäla blickfånget från dina växter. Och du slipper spikhål!

 • Command™ Krokar har en mängd olika användningsområden
  En krok, oändliga användningsområden!

  Våra bästsäljande Command™ Medium krokar kan användas överallt i hemmet, på alla möjliga smarta sätt. Häng upp och ner eller på snedden för att skapa ännu fler förvaringslösningar – allt från att fästa soppåsar till att organisera dina kastrullock. Krokarna kan också användas för att hänga upp dekorgardiner och lättare gardinstänger.

 • Använd Command™ Krokar för att fästa sopborstar och moppar
  Plats för en sopborste?

  Har du sopborstar och moppar som trillar huller om buller eller tar plats på golvet? Sprejflaskor under handfatet som aldrig vill stå upprätta? Häng upp dem på väggarna med hjälp av vår Hängare för sprejflaskor eller vår bästsäljande redskapshållare!


 • Person som visar hur man tar bort Command™ Krokar på rätt sätt

  Vill vara säker på att du applicerar (och tar bort!) Command™ Krokar på rätt sätt?

  Ta en titt på vår sida ”Så här gör du” för att säkerställa att du använder Command™ Krokar på rätt sätt.

  Vi har skapat en videohandledning och en stegvis guide som visar hur du organiserar, sätter upp och tar bort krokarna utan att lämna skador på väggen.

  SÅ HÄR ANVÄNDER DU COMMAND™ KROKAR

Bläddra bland våra organiseringsidéer.

Utnyttja varenda vrå med hjälp av Command™ Krokar. Oändliga möjligheter tack vare snabb montering och enkel borttagning. Klicka på bilderna i galleriet nedan och låt dig inspireras av våra organiseringsidéer.

Command™ Krokar – Vanliga frågor.

Har du några frågor? Ta en titt på våra kunders vanligaste frågor eller klicka på länken för att se alla Vanliga frågor.

 • Du bör vänta en timme för att häftämnet ska få tid att fästa ordentligt på väggen eller ytan innan det belastas. Vi rekommenderar att du alltid tar bort tavlan (Command™ taveupphängningsstrips) eller krokdelen (Command™ krokar) från väggen efter den första appliceringen och trycker hårt på stripsen i 30 sekunder. Låt sitta i minst en timme innan du hänger upp tavlan på nytt.

 • Du bör inte använda Command™-produkter på ömtåliga tapeter eller papperstapeter. Det kan hända att de inte fäster väl på vissa vinyltapeter. Det finns ett mycket brett utbud av tapeter och vissa typer kan vara särskilt känsliga. Tänk på att Command™-häftämnet bara kan fästa så starkt som tapetens häftämne som fäster vid den underliggande ytan.

 • Värm upp basplattan med en hårtork för att mjuka upp häftämnet. Använd därefter tandtråd för att försiktigt skära igenom skummet och ta bort kroken eller hängaren från ytan. Dra eller skala av det kvarvarande häftämnet.

Vill du veta mer eller tar reda på var du kan köpa produkterna?