1. Sverige
 2. Command™ Brand

Glöm spik, skruv, häftstift eller tejp! Command™ Krokar & Strips sitter säkert och lossnar utan att lämna spår – Du behöver inte vara rädd att skada väggen.

 • Ikon som visar verktyg med en linje över för att ange att inga verktyg behövs

  Inga verktyg krävs

  Inga borrar eller andra verktyg behövs! Command™ Strips kan användas på en mängd olika släta ytor inklusive målade väggar, kakel, glas och trä.

 • Ikon som visar en vikt för att visa att Command™ sitter säkert.

  Sitter säkert

  Command™ Strips har ett smart häfthämne som sitter säkert så länge du vill utan att lämna några spår. Kom ihåg att vänta en timme för att häftämnet ska hinna fästa och se förpackningen för krokarnas viktbegränsning!

 • Ikon som visar Command™ Krokar och strips tas bort enkelt utan att lämna märken

  Lämnar inga spår

  Går enkelt att ta bort och lämnar inga märken! Dras enkelt bort utan att lämna hål, märken eller limrester. Kom ihåg att dra fliken långsamt rakt nedåt för att undvika skador.

 • Ikon som visar 3M. Vetenskap. Logotyp för Applied to Life

  3M:s teknik

  Command™ Strips kombinerar ett antal tillförlitliga 3M-tekniker för att erbjuda högpresterande produkter. Våra tavelupphängningsstrips kombinerarar 3M:s stretch-frigöringsteknik, som gör att våra strips kan tas bort utan att skada ytan, med egenskaper som Dual-Lock™.

Skadefri upphängning för alla projekt

Command™-produkter är mer än självhäftande krokar! De finns i en mängd olika utföranden så du kan matcha din personliga stil och inredning. De finns också i olika storlekar och håller för förvånansvärt höga vikter. Se förpackningen för viktbegränsningar. Få fin ordning på dina saker och ditt hem utan risk för väggskador om du ändrar dig eller vill flytta på något.

 • Användning av Command™ för att skapa en tavelvägg
  Letar du efter lite inspiration?

  För att ge dig lite inspiration har vi bett våra favoritinredningsbloggare ta fram några nya och spännande tips på hur du kan göra ditt hem mer personligt med våra snygga krokar.

  Låt dig inspireras

 • Command™ produktsortiment
  Utforska vårt produktsortiment!

  Bläddra bland Command™-produkter och hitta nya lösningar för att organisera, dekorera och pynta – inomhus och utomhus!

  Se alla produkter

Hitta produkterna och inspiration till ditt projekt!

 • Tavel ikon
  Häng upp en tavla

  Våra tavelupphängningsstrips och krokar är perfekta för att hänga upp tavlor och ramar på upp till 60 x 90 cm och 7,2 kg! Skapa tavelväggar eller häng upp bilder och tavellister som sitter säkert.

  Hänga upp tavlor – Guide steg för steg

  Tavelvägg - inspiration

 • Ikon för organisering
  Organisera mitt utrymme

  Med vårt utbud av krokar och hållare för universellt bruk kan du utnyttja ditt utrymme på bästa sätt utan att behöva borra. Använd dem som verktygskrokar, klädkrokar eller som du önskar. Perfekt för välorganiserade kök, städskrubb och skåp. Häng upp allt från sopborstar och redskap till kappor och väskor.

  Inspiration för välorganiserade utrymmen

 • Ikon med dekorationsgirlanger
  Tillfällig dekoration

  Vårt nya sortiment av Command™ Adjustables™ avtagbara krokar och clips är perfekta för att hänga upp dekorationer både inomhus och utomhus. Dekorera stort för födelsedagskalas och andra festliga tillfällen med vetskapen om att du kan ta ner dekorationerna efteråt utan att skada några ytor.

  Krokar och clips som inte skadar ytan

 • Dusch ikon
  Häng upp föremål i ett badrum

  Våra vattentåliga strips är perfekta för badrum, duschar och våtrum. Häng upp en badrumshylla till badrumsförvaring eller sätt en tvålkopp på plats. Command™ Badrumskrokar och korgar fäster på kakel, glas och målade ytor. Säg adjöss till sugproppar som glider!

  Så här hänger du upp föremål, som en duschkorg, tvålhållare eller badrumskrok, i ett badrum utan att borra i kaklet