1. Sverige
 2. Command™ Brand
 3. Inspiration
 4. Julpynta med Command™

Juldekorationersidéer

Ta en titt på våra juldekorationsidéer och få inspiration till din egen design!

Julpynt ikon
Pynta inför julen

Om du letar efter nya, kreativa juldekorationsidéer som inte skadar väggarna i ditt hem, har vi det som du behöver. Command™ Krokar sitter säkert så länge du vill och tas sedan enkelt bort utan att lämna några spår.

Bläddra bland våra juldekorationsidéer

Jul- och säsongsdekorationer har aldrig varit enklare att sätta upp. Command™ Strips passar lika bra för att hänga upp ljusslingor och strumpor som pynt på en vägg eller i ett fönster. Stripsen låter dig maxa kreativiteten utan att riskera skada dina väggar. Command™ Strips sitter säkert så länge du vill, både inomhus och utomhus, men kan också när som helst tas bort utan att lämna märken. Dra bara av stripsen. Den kommer inte lämna några märken eller skador. Fantastiskt!

Här köper du!


Fyra sätt att hänga upp juldekorationer!

 • Command™ Transparenta krokar är perfekta för en diskret upphängning av dekorationer. De transparenta krokarna och stripsen får dina dekorationer att framträda ännu tydligare. Använd på målade väggar och släta ytor – ej för användning på tapet.

 • Command™ Dekorkrokar är tillverkade av metall och imitation av metall. De är perfekta för upphängning av kransar, julstrumpor och tyngre dekorationer. Lämna kvar krokarna hela året eller ta ner dem när julen är över.

 • Command™ Krokar för utomhusbruk är vatten- och väderbeständiga krokar som är perfekta när du vill hänga upp belysning och dekorationer på UPVC, glas och behandlat trä utomhus.

Skapa en platsbesparande julgran på väggen!

Har du inte tillräckligt med plats hemma för en julgran? Använd Command™ Transparenta krokar och dekorclips för att skapa en sådan här vacker, alternativ julgran med hjälp av ljusslingor. Följ stegen nedan för att förverkliga dina alternativa juldekorationsidéer!

 • ScotchBlue™-tejp på en vägg med Command™ Transparenta krokar
  Steg 1

  Använd ScotchBlue™ eller en maskeringstejp avsedd för känsliga ytor. Märk ut en mall på väggen och se till att den är symmetrisk. Använd Command™ Transparenta dekorclips, Command™ Transparenta minikrokar för att placera dina krokar längs de diagonala kanterna och hörnen. Avlägsna maskeringstejpen försiktigt genom att dra av den på snedden.

 • Command™ Transparenta krokar för upphängning av julbelysning och kulor på väggen
  Steg 2

  Trä dina ljusslingor runt krokarna för att skapa formen på din julgran. Placera några extra krokar på de platser där du vill hänga de största kulorna.
  Tips: Använder du en batteridriven ljusslinga? Command™ Tavelupphängningsstrips är perfekta för att hänga upp batterilådan på väggen och kan enkelt lossas när det är dags att byta batterier.

 • Julgran på vägg som har skapats med hjälp av Command™ Transparenta krokar
  Steg 3

  Var uppmärksam på bärkraften hos Command™ Krokar när du lägger till extra kulor och dekorationer. Om du vill ändra placeringen drar du bara stripsen långsamt nedåt, mot väggen.

 • Julgransdekoration på vägg
  Steg 4

  Pynta julgranen med dekorationer som passar din inredning. Lägga till pynt eller adventskalenderpresenter. Experimentera med olika former och mallar!

  KÖP NU!


Topptips för julpyntning med hjälp av Command™ Krokar

 • Person som hänger upp en juldekoration på väggen

  Se till att ytorna är torra och fria från damm, fukt och kondens. När du har placerat kroken ska du vänta 1 timme innan du hänger något på den. Det ger häfthämnet tid att fästa ordentligt.

 • Person som hänger upp en batterilåda på väggen

  Command™ Tavelupphängningsstrips sitter säkert och är perfekta för upphängning av batterilådor. Tack vare ett dubbelt fästsystem kan de enkelt lossas när det är dags att byta batterier!

 • Juldekorationer som har hängts upp på väggen med hjälp av Command™ Transparent krok

  Använd rätt typ av krok och strips givet typen av dekoration och dess vikt. På alla förpackningar står stripsens typ och bärkraft tydligt angiven.

 • Person som tar bort en Command™ Krok från väggen

  När du tar bort Command™ Transparenta strips ska du dra LÅNGSAMT och RAKT NEDÅT. När du har dragit första gången fattar du tag högre upp på stripsen innan du drar nästa gång. Håll alltid i kroken tills stripsen släpper.

Vilka är fördelarna med att hänga upp belysning och dekorationer med hjälp av Command™ Krokar?

 • Ikons om visar att inga verktyg behövs
  Inga verktyg behövs.

  Ingen borr eller andra verktyg behövs! Command™ Strips kan användas på en mängd olika släta ytor inklusive målade väggar, kakel, glas och trä. Våra vattentåliga strips och strips för utomhusbruk kan användas i alla väder och under alla förhållanden.

 • Vikt ikon
  Sitter säkert.

  Command™ Strips har ett smart häfthämne som sitter säkert så länge du vill utan att lämna några spår. Kom ihåg att vänta en timme för att häftämnet ska hinna fästa och se förpackningen för krokarnas viktbegränsning!

 • Ikon för borttagning av Command™
  Lämnar inga spår.

  Går enkelt att ta bort och lämnar inga märken! Dras enkelt bort utan att lämna hål, märken eller rester. Kom ihåg att dra fliken långsamt rakt nedåt för att undvika skador.

 • 3M upplåsnings-logotyp
  3M-teknik.

  Command™ Strips kombinerar ett antal pålitliga 3M-tekniker. Resultatet är högpresterande produkter för alla dina inrednings- och organisationsbehov.

Vill du veta mer eller tar reda på var du kan köpa Command™?